ANUNT

29 iulie 2008

Profit de faptul c? am scris o insemnare la care n-am lasat loc liber la comentarii, lucru  care a ramas asa pur si simplu in virtutea inertiei  unor insemnari anterioare pe care am considerat ca n-are de ce sa le comenteze cineva, un blogger n care cred si pe care-l citesc mereu, (mai putin bip-urile), aducandu-mi indirect la cunostinta acest lucru ?i pe buna dreptate, (dar eram furioasa cand am scris-o),  deschid o pagina goala pentru primit comentarii n care i rog  pe toti cei care au de comentat de bine ?i DORESC s-o faca, apai s-o faca odata,  ca  sa ma satur de toate lucrurile  care mi-au fost adjudecate  pe nedrept si sa se dea odata pe fata  adevarata mea fata,  cu toata parsivenia ei, cu lacomia, cu nerusinarea, cu desfranarea, cu megalomania, cu ingamfarea, cu fariseismu, demagogia si cu tot Rahatul pe care-l exprima ea, si care ma caracterizeaza cu adevarat, sau poate nici macar, da pe-aproape, indiferent  de ce credeti ca as crede eu.

Voi  primi tot ce-mi spuneti si poate asa o sa-mi limpezesc si eu creierii  in cap ?i s? vd cine nb. mai sunt cu adev?rat, iar cine ma tot vede ca  pe  Ileana  Consanzeana sa ia aminte si sa bage bine la cap, ca adevarul nu este cel pe care-l vede el, ci este chiar acesta care sta scris aici, si sa se lecuiasca!

Ce vina a avut Mona Lisa , cnd geniul lui Leonardo a f?cut poate dintr-un chip urt, comun, anost, poate chiar cu o grimas? n loc de zmbet s? fie cel mai cel ?i proasta a luat-o razna? Noroc ca originalele n-au mai apucat sa traiasca asta…

 

 

 

 

 

 

 

 Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X